The Travel Club
085 – 016 36 49
The Travel Club
085 – 016 36 49
Familiereis Thailand
o.v.v. wijzigingen 2.005 €

Familiereis Thailand

Combinatie-Planner
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 17 juli 2024 - Vertrek : donderdag 17 april 2025
Ref ID: 10213443
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 8.018 €
Dit reisidee is gemaakt op: woensdag 17 juli 2024 - Vertrek : donderdag 17 april 2025
Bestemmingen: Suvarnabhumi Bangkok, Bangkok, River Kwai, Ayutthaya, Chiang Mai, Phuket

Van dag tot dag

17 apr
Reizen van Düsseldorf naar Suvarnabhumi Bangkok
Vertrek
Emirates
Emirates Emirates
15:25 - Duesseldorf, Dusseldorf (DUS)
12:15 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
+1 dag 15uur 50min 25 KG 1 tussenstop
EK
EK Emirates - EK 56
15:25 - Duesseldorf, Dusseldorf (DUS)
23:55 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Vervoer:  EK56
Reisklasse: Economy
2uur 55min - Aansluiting op het vliegveld Dubai, Dubai Intl (DXB)
EK
EK Emirates - EK 384
02:50 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
12:15 - Bangkok, Suvarnabhumi Intl (BKK)
Vervoer:  EK384
Reisklasse: Economy
18 apr
1. Suvarnabhumi Bangkok
Tussenstop
Over de bestemming:

Suvarnabhumi Airport – ook wel Bangkok Airport genoemd – is de internationale airport van Bangkok, Thailand en dient als een belangrijk knooppunt voor zowel nationale als internationale vluchten.

Naast de belangrijkste internationale luchthaven van Bangkok, is Suvarnabhumi Airport een van de grootste luchthavens in Zuidoost-Azië. De airport kan jaarlijks tot wel 60 miljoen passagiers verwerken en dient als een hub voor Thai Airways International, Bangkok Airways en Orient Thai Airlines. Ook verzorgt Suvarnabhumi Airport binnenlandse vluchten naar diverse bestemmingen binnen Thailand.

De luchthaven heeft slechts 1 terminalgebouw met zeven verdiepingen en biedt tal van voorzieningen en faciliteiten om een reis zo aangenaam mogelijk te maken. Er zijn verschillende belastingvrije winkels, restaurants, lounges, wisselkantoren en geldautomaten. Ook biedt de luchthaven een uitstekende vervoersverbinding naar het centrum van Bangkok. Zo is er een 24-uurs treinverbinding tussen de stad en luchthaven en zijn er verschillende taxidiensten en busdiensten.

Kortom, Suvarnabhumi Airport heeft alles voor een aangename en stressvrije reiservaring. 

Meer informatie
Reizen van Suvarnabhumi Bangkok naar Bangkok
Op eigen gelegenheid
18 apr
2. Bangkok
Overnachten
Over de bestemming:

Bangkok, de hoofdstad van Thailand, is een van de meest kosmopolitische steden van Azië en staat bekend om haar rijke cultuur, heerlijke eten en spannende bezienswaardigheden. Deze stad biedt een unieke mix van oude tradities en moderne ontwikkelingen en is daarom een van ’s werelds topbestemmingen, die door iedereen minstens 1 keer in hun leven bezocht moet worden.

Een van de meest iconische bezienswaardigheden is het Grand Palace, waar genoten kan worden van een prachtig voorbeeld van Thaise architectuur en kunst. Het complex herbergt de tempel van Emerald Boeddha – Wat Phra Kaew -, de meest heilige tempel in Thailand. 

Daarnaast is Bangkok een geweldige plek om te winkelen. De Chatuchak Weekendmarkt is een echte must-visit. Deze gigantische markt biedt een enorme selectie van goederen, variërend van antiek en handwerk tot kleding en voedsel. De markt is een geweldige plek om een unieke souvenir te kopen om mee naar huis te nemen. Naast deze markt zijn er ook allerlei andere winkels en winkelcentra om aan elke wens te voldoen.

Met geweldige tempels, veel cultuur, geweldige winkels en heerlijk eten heeft Bangkok alles voor een onvergetelijke ervaring met iets voor iedereen. 

Meer informatie
Reizen van Bangkok naar River Kwai
Op eigen gelegenheid
21 apr
3. River Kwai
Overnachten
Over de bestemming: De Kwai Noi (kleine zijrivier) of Kwai Sai Yok, beter bekend als Kwai, is een rivier in het westen van Thailand, die ten oosten van de Salween oprijst op de noord-zuid rug van de Bilauktaung range, maar niet op de grens met Birma. Deze rivier staat bekend om zijn associatie met Pierre Boulle's roman The Bridge on the River Kwai en zijn verfilming. Daarnaast werd de rivier ook gebruikt in Michael Cimino's Oscar-winnende film The Deer Hunter. Er zijn verschillende attracties in de buurt van de brug van deze rivier en tijdens de reis zijn er bovendien tientallen accommodaties van verschillende soorten tijdens de reis, het is een perfecte optie als u het zuiverste Thailand wilt betreden. Ga niet weg zonder eerst de cultuur van het gebied te kennen, bewonder jezelf met zijn prachtige landschap en proef de gastronomie.
Meer informatie
Reizen van River Kwai naar Ayutthaya
Op eigen gelegenheid
23 apr
4. Ayutthaya
Overnachten
Over de bestemming:

Ayutthaya is een historische en culturele stad gelegen in Centraal-Thailand, ongeveer 80 kilometer ten noorden van Bangkok. De stad staat vooral bekend om de oude ruïnes en het historische park dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat.

Ayutthaya Historical Park is een echte must-visit. Hier kunnen de overblijfselen van de oude stad verkend worden. Bezoekers zullen versteld staan van de prachtige Boeddhistische tempels, indrukwekkende ruïnes en de sfeer van vervlogen tijden. De meest opvallende bezienswaardigheden in het park zijn de Wat Phra Mahathat – waar een Boeddhahoofd gevangen zit in de wortels van een boom -, de Wat Yai Chai Mongkol en de Wat Phra Si Sanphet. 

Naast historie biedt Ayutthaya ook de mogelijkheid om te genieten van een schilderachtige omgeving. De stad wordt omringt door rivieren en groene landschappen, wat het een perfecte plek maakt voor ontspannende boot- en fietstochten.

Met zijn rijke geschiedenis, prachtige architectuur en culturele schatten is Ayutthaya een geweldige bestemming om de glorie van het oude Thailand te ontdekken.

Meer informatie
23 apr
Geselecteerd hotel:
1 Nachten
24 apr
Reizen van Ayutthaya naar Chiang Mai
Vio Travel - State Railway of Thailand
19:45 - Ayutthaya City Center
07:15 - Chiang Mai, Chiang Mai Train Station
+1 dag 11uur 30min 30 KG Rechtstreeks
Reisklasse: Economy
Beschrijving:

From Ayutthaya to Chiang Mai ride in train #9 with Thai Railways (2nd class sleeper AC)


Depart Station: Ayutthaya : https://www.google.com/maps/place/14.3567808,100.5830211

Arrival Station: Chiang Mai : https://www.google.com/maps/place/18.7836465,99.016881


IMPORTANT:

  • We cannot guarantee all passengers in the group will be seated together, especially with children. For more flexibility, please choose "Thai Railways" (with "s") from the search results. For a cheaper price, you can book this one, but no seats change, no date change, and no refund.
  • Passport details are required to book the train ticket in advance.
  • It is possible to buy train tickets only 30 days before the planned arrival.
  • Please print the e-SRT ticket you received by email and present it to the conductor when you board your train. Please keep the printout during the trip. Only the name(s) of the passengers printed on the ticket will be allowed to travel.
  • No child fares for children aged 3 - 12 years old. Only adult fares.
  • Children under 3 years old and under 100 cm tall (at the travel date) can travel free of charge (please do not enter their details, they do not need tickets).
  • For passengers with disabilities, please inform in advance.
  • Disclaimer: State Railways of Thailand reserves its rights to rearrange, change, cancel, or refund any bookings without prior notice.


Cancellation policy: No refunds.

25 apr
5. Chiang Mai
Overnachten
Over de bestemming:

Chiang Mai bevindt zich in het noorden van Thailand en wordt ook wel ‘de roos van het noorden’ genoemd. De stad staat vooral bekend om zijn rijke geschiedenis, levendige cultuur en adembenemende natuurlijke schoonheid. Chiang Mai biedt een perfecte mix van oude tempels, traditionele ambachten, avontuurlijke activiteiten en heerlijk eten.

Binnen de overgebleven stadsmuren van de stad bevinden zich meer dan 30 tempels, waaronder de beroemde Wat Phra That Doi Suthep die zich op een heuveltop met prachtig uitzicht over de stad bevindt. Andere tempel die zeker een bezoek waard zijn, zijn Wat Chedi Luang en Wat Phra Singh.

Daarnaast staat Chiang Mai bekend om de bruisende avondmarkten, waar lokale lekkernijen geproefd kunnen worden. De beroemde Sunday Walking Street Market en Night Bazaar zijn echte aanraders. Avontuurlijke reizigers worden aangeraden deel te nemen aan trektochten door de weelderige jungle, om te genieten van de ongerepte natuur. 

Chiang Mai wordt ook wel gezien als een van de leukste steden van Thailand om te bezoeken en mag dus zeker niet worden overgeslagen tijdens uw reis!

Meer informatie
28 apr
Reizen van Chiang Mai naar Phuket
Bangkok Airways
Bangkok Airways Bangkok Airways - PG248
14:35 - Chiang Mai, Chiang Mai Intl (CNX)
16:40 - Phuket, Phuket Intl (HKT)
2uur 5min 20 KG Rechtstreeks
Vervoer:  PG248
Reisklasse: Economy
28 apr
6. Phuket
Overnachten
Over de bestemming:

Phuket is het grootste eiland van Thailand en een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Zuidoost-Azië. Phuket staat bekend om zijn prachtige witte zandstranden, kristalheldere wateren, bruisende nachtleven, rijke cultuur en heerlijke Thaise keuken. Het biedt een perfecte balans tussen ontspanning, avontuur en verkenning.

De stranden van Phuket behoren tot de mooiste ter wereld. Er is voor elk wat wils, van het bruisende Patong Beach tot de rustigere Kata Beach en Karon Beach. Bezoekers kunnen genieten van zonnebaden, zwemmen en tal van watersportactiviteiten, zoals snorkelen, duiken, jetskiën en zeilen.

Voor avontuurlijke reizigers heeft Phuket ook genoeg mogelijkheden. Zo kan het binnenland van het eiland met een jungletocht of trekking verkent worden. Ook een bezoek aan de prachtige Phi Phi-eilanden en Phang Nga-baai met hun adembenemende kalkstenen kliffen en azuurblauwe wateren is een aanrader.

Vergeet ook niet om de heerlijke kruidige en smaakvolle gerechten van de Thaise keuken te proeven en een bezoek te brengen aan de bars, clubs en cabaretshows van Patong Beach – het centrum van het nachtleven. 

Meer informatie
04 mei
Reizen van Phuket naar Düsseldorf
Terug
Emirates
Emirates Emirates
23:55 - Phuket, Phuket Intl (HKT)
13:25 - Duesseldorf, Dusseldorf (DUS)
+1 dag 18uur 30min 25 KG 1 tussenstop
EK
EK Emirates - EK 397
23:55 - Phuket, Phuket Intl (HKT)
03:25 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
Vervoer:  EK397
Reisklasse: Economy
5uur 5min - Aansluiting op het vliegveld Dubai, Dubai Intl (DXB)
EK
EK Emirates - EK 55
08:30 - Dubai, Dubai Intl (DXB)
13:25 - Duesseldorf, Dusseldorf (DUS)
Vervoer:  EK55
Reisklasse: Economy
1 Verzekeringen
Product(SGRD) - Region (Continentaal / Wereldwijd) - Dagen (19)
Totale prijs o.v.v. wijzigingen 8.018 €
Deze reis aanpassen
Dit voorstel bestaat uit
Bestemmingen 6
Vlucht 4
Accommodaties 5
Dekking 1

Laat je inspireren door onze ideëen

Pas de reis aan, aan je eigen wensen!

Meer ideeën